Διοργάνωση πεζοπορίας από το Δήμο Λοκρών

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Μαρτίνου οργανώνει πεζοπορία προς την εκκλησία του Προφήτη Ηλία από το παλιό μονοπάτι την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 και ώρα 15.00. Η συγκέντρωση θα γίνει στο Άλσος Γυμνασίου-Λυκείου.

Σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

Αταλάντη 21-4-2015
Αριθμ.  Πρωτ. : 150

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 3/2015
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

 

Το «Ν.Π.Δ.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ»

Ανακοινώνει

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στο Δήμο Λοκρών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                              Αταλάντη 16-4-2015
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πλατεία Δημαρχείου
Αταλάντη  ΤΚ 35200
2233022374

Την 15/4/2015, στην τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, συνοδευόμενους από τους Αντιπεριφεριάρχες: κ. Καραϊσκο, κ. Σανίδα, κ. Περλεπέ, κ. Χειμάρα, καθώς και από Περιφερειακούς Συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Ο λόγος της επίσκεψης ήταν ο προγραμματισμός για το Νέο ΕΣΠΑ.

Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στα πλαίσια του Ν. 4321/2015 για την επανεκκίνηση της οικονομίας

Δημοσίευση κοινής Υπουργικής απόφασης για τους όρους και τις προϋποθέσεις εφαρμογής των άμεσων μέτρων αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκινά από 20/04/2015 έως 20/05/2015.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Όμως, σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες διαδικτύου, θα μπορεί να απευθυνθεί στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), όπου θα παρέχεται βοήθεια για τη συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης.
 
Ολόκληρη η υπουργική απόφαση ακολουθεί ως συνημμένο αρχείο σε μορφή .pdf

 

Ευχές από το Δήμο Λοκρών

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λοκρών σας εύχονται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία και ευτυχία!!! 

Σελίδες