Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Γιορτή Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Λοκρών

Αταλάντη 15-9-2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Tην Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία της Αταλάντης η Εκδήλωση προβολής και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων του Δήμου Λοκρών.
Στις διήμερες εκδηλώσεις συμμετείχαν τοπικές επιχειρήσεις, σύλλογοι και συνεταιρισμοί της ευρύτερης περιοχής με μεγάλη ποικιλία αγροτικών προϊόντων, νωπών και μεταποιημένων.

Υποβολή Αιτήσεων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Λοκρών

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

 

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΔΒΜ Δήμου Λοκρών παρακαλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 15 Σεπτεμβρίου 2014. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διάρκειας 25 ή 50 ωρών παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες του Δήμου Λοκρών, άνω των 18 ετών ενώ αναλυτικά τα προγράμματα παρατίθενται στο παράρτημα της αίτησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν έως δύο (2) εκπαιδευτικά προγράμματα με σειρά προτεραιότητας από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

Έναρξη Μαθημάτων στο 1ο Δημοτικό και 2ο Νηπιαγωγείο Αταλάντης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο αγιασμός για την έναρξη  του Σχολικού Έτους 2014-2015

στο 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο  και στο 2ο Νηπιαγωγείο

Αταλάντης θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.00π.μ .

Ανάδειξη Προεδρείου Δ.Σ., μελών Οικονομικής Επιτροπής, Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και λοιπών εκπροσώπων του Δήμου Λοκρών

logo-lokros

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

Αταλάντη 8-9-2014
Αρ. πρωτ. 16174

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Από τα πρακτικά της με αριθμό 8/2014, ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού

Συμβουλίου την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, το οποίο συγκλήθηκε με την υπ' αριθμ 15784/31-8-2014 πρόσκληση του συμβούλου του επιτυχόντος συνδυασμού που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους , έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη Προεδρείου Δ.Σ. , μελών Τακτικών και αναπληρωματικών της Οικονομικής Επιτροπής , της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και των εκπροσώπων του Δήμου στη Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας ως εξής:

Πρόσκληση Τακτικής Συνεδρίασης Νο 8/2014 Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών

ΔΗΜΟΣ  ΛΟΚΡΩΝ                                                                                                                          Αταλάντη   31/8/2014
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ                                                                                                             Αριθ. Πρωτοκόλλου: 15784

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Νο 8/2014
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΚΡΩΝ
ΠΡΟΣ
Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη
του Δημοτικού Συμβουλίου

Σελίδες