Δελτίο Τύπου για το ΙΚΑ Αταλάντης

logo-lokros

Αταλάντη  11 Απριλίου 2014

 

Μετά από τις αποφάσεις της Κεντρικής Διοίκησης του ΙΚΑ για το κλείσιμο του ΙΚΑ Αταλάντης και μετά από πρωτοβουλία και την επίμονη προσπάθεια του Δημάρχου Λοκρών, κ. Νικολάου Λιόλιου να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση με την Διοίκηση του ΙΚΑ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αρμόδιο Υποδιοικητή του ΙΚΑ, κ. Πατσούρη, χθές, Πέμπτη, 10/4/2014 στην Αθήνα.
Η ενέργεια αυτή κρίθηκε σκόπιμη, μετά από μια σειρά έντονων διαμαρτυριών και συλλαλητηρίων που έχουν προηγηθεί γι αυτό το θέμα.
Στην συνάντηση παρευρέθησαν εκπρόσωποι  των εργαζομένων του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Αταλάντης, ο αρχηγός της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Λοκρών, κ. Ρούσης Γεώργιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ.Νυδριώτης. Εκπρόσωποι των άλλων παρατάξεων δεν παραβρέθηκαν στην συνάντηση, παρόλο που είχαν κληθεί.
Ο Δήμαρχος ζήτησε εξηγήσεις, από τον κ. Υποδιοικητή, που δεν απάντησε με ποια κριτήρια αποφασίστηκε η κατάργηση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Αταλάντης και γιατί εξαιρεθήκαν  υποκαταστήματα άλλων Νομών, με μικρότερο όγκο συναλλαγών, λιγότερο εξυπηρετούμενο πληθυσμό και με λιγότερες γεωγραφικές ιδιαιτερότητες.

Εκδήλωση για τα Τμήματα Δια Βίου Μάθησης

ellhnikh-dhmokratia

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
                                                                                                                             Αταλάντη  4-4-2014
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                                                  
Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Δημαρχείου

Τ.Κ. 35200-Αταλάντη
Τηλ: 22333-22374,22330-23707

  

                                                   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  10 Απριλίου 2014 και ώρα 7:30μμ, στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο, στην Αταλάντη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προβληθεί το έργο που παράγεται για τους πολίτες, μέσα από τα Τμήματα Δια Βίου Μάθησης, που υλοποιούνται, βάση της Προγραμματικής Σύμβασης, που έχει υπογραφεί με τον Δήμο Λοκρών και το ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Διακήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού για την επιλογή Aναδόχου

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

 

ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ»

 

 

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ:  €46.728,55€

 

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ: Η χαμηλότερη οικονομική προσφορά

 

ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: Δήμος Λοκρών

Ενημέρωση για την Κοινωνική Δράση του Δήμου και εκδήλωση ενίσχυσης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                        Αταλάντη     24-03-2014
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                     

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,
ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ            : ΝΙΚ.ΑΒΡΑΑΜ  1                                                                                                          ΠΡΟΣ: Π. Α
Τ.Κ                               : 35200 ΑΤΑΛΑΝΤΗ                             
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ      : κα ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΝΑ                                                        
ΤΗΛΕΦΩΝΟ            : 22330-81052                                           
FAX                              : 22330-81052

 

ΘΕΜΑ: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ»

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Λοκρών διαθέτει Κοινωνικό Παντοπωλείο και ξεκίνησε τη δράση του με την υποστήριξη 130 οικογενειών παρέχοντας δωρεάν τρόφιμα σε δημότες όλων των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.
Τον τελευταίο χρόνο οι ωφελούμενοι αυξήθηκαν σταδιακά και έφτασαν στις 220, αφού  αυξήθηκαν τα κοινωνικό – οικονομικά προβλήματα και έγινε ευρύτερα γνωστή  η λειτουργία των δημοτικών δράσεων αλληλεγγύης.
Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι εκτός των τροφίμων, διατίθενται φάρμακα, ρούχα, παπούτσια, ιατρικά βοηθήματα, παιχνίδια, είδη βρεφοανάπτυξης κ.α.
Κατά τα έτη  2013 – 2014 η συχνότητα των διανομών στις οικογένειες ανέρχονται στις 6 φορές ετησίως και φιλοδοξούμε με τη βοήθεια και άλλων φορέων και δωρητών να αυξηθούν την επόμενη χρονιά.

Πρόσληψη εργατικού και τεχικού προσωπικού με ημερομίσθια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
NOMOΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                                                                                              Αταλάντη, 27-3-2014
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                                                                                                                                    Αριθ. Πρωτ: 5939

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την πρόσληψη προσωπικού εργατικού και τεχνικού προσωπικού μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα

Ο Δήμος Λοκρών  ύστερα από την υπ’ αριθ. 1/9Α/2014 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα, συνολικού αριθμού δώδεκα (12 ) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων:

Λοκρικοί Αγώνες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                    Αταλάντη    28/3/2014
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                      
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                                                                         
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ                                                    

35200-ΑΤΑΛΑΝΤΗ                                                             
ΤΗΛ : 22330 81015                                                    
Φαξ  22330 81022                                                 

 

                                                ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   

Ο Δήμος Λοκρών και το ΝΠΔΔ για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό του Δήμου Λοκρών, θα διοργανώσει, σε συνεργασία μα τα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια και τους Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου μας, ΛΟΚΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ για όλους τους νέους του Δήμου.

Σελίδες