Διαγωνισμός για την προμήθεια σταθμών μεταφόρτωσης απορριμάτων

ΑΔΑ: ΩΒΟΨΩΛΤ-ΒΣΑ                                                                                         Αταλάντη : 22-05-2015
                                                                                                                             Αριθ. Πρωτ.: 7438

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       ΕΡΓΟ: Προμήθεια σταθμών μεταφόρτωσης απορριμμάτων.
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

                                                                                                            Προϋπολογισμός: 1.266.900,00 Ευρώ

Ο Δήμαρχος Λοκρών ανακοινώνει ότι προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου, προκηρύσσει ηλεκτρονικό διεθνή ανοικτό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την προμήθεια δύο ρυμουλκών και τεσσάρων containers, ενός λειοτεμαχιστή και δύο ραμπών.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών 02 Ιουλίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 μ.μ..
Οι προσφορές θα υποβάλλονται με τρόπο που περιγράφονται αναλυτικά στα σχετικά τεύχη της διακήρυξης.

Στη συνέχεια ακολουθούν ως συνημμένα αρχεία σε μορφή .pdf η περίληψη του Διαγωνισμού καθώς και η Προκήρυξη με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

 

Δελτίο Τύπου 27-5-2015

ellhnikh-dhmokratia

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                Αταλάντη, 27/05/2015 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                    
ΝΟΜΟΣ   ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                              
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                                           
Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Δημαρχείου
Τ.Κ.  35200-Αταλάντη

Τηλ: 22330-81015
 Fax: 22330-22606 

Η Δημοκρατική Διοίκηση ενός Δήμου πιστοποιείται από τις αποφάσεις των Συλλογικών του Οργάνων.  Επίσης υπάρχουν κανόνες δεοντολογίας που θα πρέπει να ακολουθούνται  για την εύρυθμη λειτουργία αλλά και για την προστασία του κοινωνικού συμφέροντος.
   Ο ρόλος της Συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης είναι διακριτός, αλλά υπάρχει ο κοινός γνώμονας , που είναι το Δημόσιο συμφέρον.
   Ειδικότερα, όσον αφορά σοβαρά θέματα, που έχουν να κάνουν κατ΄επέκταση και με την αξιοπιστία της χώρας, θα πρέπει να σχολιάζονται περισσότερο φειδωλά και σε καμία περίπτωση να μην  δημιουργούνται προβλήματα και εντυπώσεις στο βωμό του οποιουδήποτε ιδιωτικού συμφέροντος.

  Οι επίσημες θέσεις και προτάσεις επιβάλλεται να συζητούνται κατά την διάρκεια σύγκλισης του νόμιμου συλλογικού οργάνου, με υπευθυνότητα κι επιχειρήματα κι όχι με ακτινοβολημένες υποθέσεις και στρεβλά συμπεράσματα σε site, χωρίς υπογραφή εκδότη.
  « Ο λιθοβολισμός μιας υποτιθέμενης αμαρτωλής πράξης, ανήκει σε άλλες κουλτούρες και σε μη Δημοκρατικά Πολιτεύματα»
  Και στο δια ταύτα, επειδή πολλά σχόλια έγιναν για τον διαγωνισμό που παραθέτουμε, και είναι  αναρτημένος στη Διαύγεια, υπενθυμίζουμε ότι, για την διενέργειά του  και το αποτέλεσμα, γνωρίζουν πολύ καλά και με την οποιαδήποτε λεπτομέρεια, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
 

Συμμετοχή του Δήμου Λοκρών σε Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ο Δήμος Λοκρών συμμετείχε στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης HELP-ME Higher Education Learning by Prevention Game το οποίο σχετίζεται με θέματα πολιτικής προστασίας και έλαβε χώρα στην Βενετία από 5 Μαϊου έως 8 Μαϊου 2015. Έκτος από τον Δήμο Λοκρών που ήταν και ο μοναδικός φορέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο πρόγραμμα συμμετείχαν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο) από Ιταλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Εκδήλωση μνήμης για την εκτέλεση συμπατριωτών μας από τα ιταλικά στρατεύματα κατοχής

Ο Δήμαρχος Λοκρών και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αταλάντης σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, τις εκδηλώσεις μνήμης την Παρασκευή 29 Μαϊου 2015 στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στη θέση "Περιβολάκια", με τη συμπλήρωση 72 χρόνων από την εκτέλεση των συμπατριωτών μας από τα ιταλικά στρατεύματα κατοχής. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

 

Εκδήλωση της Κινηματογραφικής Λέσχης Αταλάντης

Το Σάββατο 23/05 και ώρα 21.15 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της Κινηματογραφικής Λέσχης Αταλάντης, στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο. Θα προβληθεί το ντοκυμαντέρ "AGORA" του Γιώργου Αυγερόπουλου, ο οποίος θα είναι παρών στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του Γενικού Λυκείου Λιβανατών

ellhnikh-dhmokratia

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

Σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 20.30μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Λιβανατών προκειμένου να βραβευτούν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Λιβανατών που διακρίθηκαν στον τομέα του αθλητισμού και της επιχειρηματικότητας.-

Σελίδες